Blog Listem

3 Mayıs 2012 Perşembe

WAT Oryantasyonu 2012

Mezun Grup, ABD Başkonsolosluğu ve Fulbright Eğitim Komisyonu yetkililerinin katılaçağı Work and Travel 2012 oryantasyonu Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek. Work and Travel Oryantasyonu 9 Mayıs Çarşamba günü saat 15:00'de başlayacak ve 2 saat sürmesi bekleniyor.

Work and Travel 2012 Semineri 

Mezun com'un düzenlediği Work and Travel oryantasyonu Work & Travel 2012 katılımcıları için ücretsiz olarak verilecek. ABD Başkonsolosluğu ve Fulbright yetkililerinin de katılacağı seminerde WAT programı ve Amerika hakkında bilgiler verilecek.

Dikkat edilmesi gereken noktaları, tavsiyelerin, uyarıların da olacağı seminere katılan öğrencilerin soruları da cevaplanacak. Amerika'ya varınca yapılması gerekenkenleri, vize işlemleri ve Amerika'da yaşam konularında da bilgiler verilecek.

Seminere katılan öğrencilerden birine Amerika'ya gidiş dönüş uçak bileti verilecek. Diğer süpriz hediyelerin de olacağı seminere bütün Work&Travel ile ilgilenen öğrenciler davetli. Benzer seminerleri bazı Yurtdışı Eğitim danışmanlık şirketleri de kendi öğrencilerine veriyor ama bu seminere bütün ilgilenenler davetli. Work and Travel 2013 programına katılmayı düşünenler adaylar da seminere katılabilirler.

Seminere katılmak için kayıt olmak zorundasınız. Ücretsiz kayıt formunu global.mezun.com/workandtravel adresinden doldurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.