Blog Listem

2 Mart 2012 Cuma

Work and Travel Başvuru Şartları

Bu makalede Work and Travel başvuru şartları ve bazı özel durumları anlatttık.  Work and Travel 2013 programına katılmak için gereken başvuru şartları aşağıdadır.

Work and Travel Katılım Şartları

* 18 – 26 yaşları arasında olmak
* Orta derecede ingilizce seviyesinin olması
* Lisans öğrencisi olmak veya yüksek lisans (1.sınıf) öğrencisi olmak.
* 4 üzerinden en az 2 ağırlıklı genel not ortalamasına (AGNO) sahip olmak

Yabancı uyruklu öğrenciler de Work and Travel Amerika ve Work and Travel Alaska programına başvuru yapabilirler. Oturum izni gerekmektedir ve Amerikan konsolosluğu yabancı uyruklu öğrencilerin başvurularını kendi ülkelerinden yapmalarını tavsiye etmektedir.
Son sınıf öğrencileri mezun olabilecek durumda olsalar bile WAT programına katılabilirler. Türkiye’ye döndüğünde çalışacağı bir işletmeden alacağı iş sözleşmesi gibi bir evrak vize almasını kolaylaştıracaktır.
2 Yıllık MYO Öğrencileri sadece Turizm, Tercümanlık ve Dış ticaret bölümlerinde okuyorlarsa başvuruları kabul ediliyor genelde. 2 yıllık meslek yüksek okulu öğrencileri konusunu mutlaka okuyun.
Açık Öğretim Fakültesi AÖF bölümlerinden sadece ” Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin” başvurularını kabul ediyor birçok şirket.
Amerika’ya nasıl gidilir ? Work and Travel’a kimler katılabilir ? Work and Travel katılım şartları nelerdir ?

Work and Travel Toplam Maliyeti konusunu da okumanızı tavsiye ederiz. Work and Travel 2013 Başvuru Tarihleri‘ni takip ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.